27 Nisan 2015 Pazartesi

2NE1 Park Bom



Park Bom (박봄)




2NE1 grubunun ana vokalisti olan Güney Koreli şarkıcıdır. 6.sınıftan sonra eğitimi için Amerika'ya gitmiştir. Lesley Üniversitesınde psikoloji bölümünde okurken Mariah Carey sayesinde müziğe ilgi duymaya başlamıştır. YG Entertainment'in seçmelerine katıldı (bakınız) ve birçok kez reddedildi. 3 yıl sonra kabul edildi ve 2009 yılında 4 kişiden oluşan 2NE1 grubunun bir üyesi oldu.

GRUP:

2NE1 kendini kısa sürede kanıtlayabilmiş ve Kpop sektörünü en iyi temsil eden gruplar arasında. Piyasaya çıktıkları zaman diğer kız gruplarına benzemedikleri için dinleyiciler tarafından ilk garip bulunmuşlardır. Gruptaki her üyenin de eşi benzeri olmayan sesi var.

Şarkılarından bazıları :


Park Bom'un biraz uzaylı olduğunu herkes bilir. Davranışları ve konuşmalarından bunu anlamak çok kolay. 2NE1 TV'de ve Roommate izleyenler ne demek istediğimi daha iyi anladınız.



En sevdiği yiyecek mısır...

     


Her zaman fit kalması için diyet yapması gerektiği için spor hocası mısır yemesini yasaklamış.
 T-shirt bile yaptırmış adam.




Roommate'de oyuncuların her halini görebildiğimiz için Park Bom hakkında çok şey öğrenmiştik. Mesela sabah yatağında yemek oluyor ve yedikten sonra uyumaya devam ediyor.



Ayrıca Roommate boyunca Lee Dong Wook'dan hoşlandığını söylemişti. Hatta hayranları konserlerinde ikisi hakkında poster bile açmışlardı. Gerçekten hoşlanıyor muydu tam olarak bilmiyorum. Bir bölümde Bom tüm ev sakinlerin biz Min Woo ile çıkıyoruz diye kandırmıştı.Herkes inandıktan sonra da ben aslında Dong Wook oppadan hoşlanıyorum diye bağırmıştı (bakınız).


                                                             




Not: Park Bom estetik ameliyat geçirmiştir.Bunun hakkında yakında bir yazı yazacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder